Това заяви директорът на НслС Борислав Сарафов.  Сарафов отбеляза, че

...
Това заяви директорът на НслС Борислав Сарафов.  Сарафов отбеляза, че
Коментари Харесай

Пилот и Ай Ти специалист са сред задържаните за порно у нас frognews.bg

Това съобщи шефът на НслС Борислав Сарафов.  Сарафов означи, че досега са арестувани 13 лица.  Сред тях водач от гражданската авиация, Ай Ти експерт, мотокарист, общ служащ, стругар, автомонтьор, оценител на недвижими парцели, притежател на състезателен магазин.

 

Мъжете са на възраст сред 30-40 години, само че има и лица на към 60 години. 50% арестуваните са фамилни с деца. Повечето с положителни финансови благоприятни условия. При акцията са конфискувани телефони, компютри, флашки и хард дискове с брутални подиуми на полово принуждение. Намерихме видео и снимково наличие с деца от 2 до 10 години. Това са деца от някогашни руски републики или от Далечния изток, уточни още Сарафов. 

 

Директорът на НслС съобщи, че се чака през днешния ден да бъдат повдигнати обвинявания за задържане под старжа на 13-те лица. И добави, че сега се ревизира дали не са употребявани деца от България. 

 

Макар и публикувани във виртуалната среда не е безобидно. Част от тези лица са склонни от виртуалния свят да преминат в действителния, което значи че могат посегнат на нашите деца. Санкция за такова закононарушение е до шест години отнемане от независимост. Надявам се да бъде желана и взета непрекъсната мярка за задържане под стража, посочи Борислав Сарафов. 

 

По думите му най-вероятно сцените са снимани на местата, от които са децата. 

Според Сарафов не е елементарно да бъдат хванати хората, които популяризират детска порнография, защото се изискват избрани познания и умения. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР